ЙогаЛаб · Лаборатория за събития и срещи

В много любима наша дейност, се превърна да бъдем домакини на различни по рода си събития.

В Yogalab вярваме, че нашите гости трябва да бъдат посрещнати по най-добрия начин и тези, които идват за да представят себе си и темите си, и тези които всеки ден ни се доверяват.

Помещаваме се в сграда с директен вход от към централния булевард „Руски“, с удобно и достъпно местоположение.  Събитията, които се случват през деня, се допълват от красивата гледка към парка и хълм Бунарджика.  Меките нощни светлини на улицата създават допълнителен уютен фон за вечерни дейности. 

Това са даденостите на мястото, но към тях добавяме лично отношение, зачитане на неповторимостта на всеки гост-преподавател и осигураването на всичко нужно за да се случи по най-добрия начин неговото представяне. 

Ето какво е възможно да се случва при нас:
спортни практики, медитации, групови занимания, арт класове, мини концерти, лекции, семинари, обучения,  отпразнуване на лични празници, различни момински партита, фирмени програми за здровословен ден,  базари, работилници, продуктово представяне.

 

Разполагаме със следното:
постелки, йога аксесоари, спортно оборудване, одеалца, възглавници за сядане, пуфове за сядане, килими, тибетски купи, свещници и свещи за тях, различни тепатични декорации, клип борд дъска, мултимедия и екран, WI-FI озвучителна система, маси за кетъринг и декор- покривки, столове. 


Как можем да сме ви полезни:
 • Изготвяне на дизайни за социалните мрежи фейсбук и инстаграм, които са отличителни единствено и само за вашето събитие
 • Създаване на текстове за постове 
 • Публикуване и споделяне на събитието ви в нашите социални канали
 • Печат на плакат за нашата информационна стена
 • Поставяне на събитието ви в нашия събитиен календар
 • Пълно административно обслужване на вашето събитие, форми за записване, удобни онлайн разплащания за участниците
 • Пълно съдействие за вашите нужди в деня на събитието - рецепция и домакинство
 • Доставка на здравословни храни и почерпки при предварителна заявка
 • Чай, кафе, вода за вашето събитие  

Вярваме, че най-добрата форма на сътрудничество е партньорството.  Услугата - зала под наем  не ни е много на сърце. 

Това би било възможно единствено ако не ви трябва нашето организаторско съдействие. 

Не се колебайте да ни питате за всичко по вашето бъдещо събтие или просто ни се обадете да ви разкажем още. 

 

Ще ни откриете на:
бул. Руски № 53, Пловдив 
0889 898 995 – Мария Папаянопол
Facebook: yogalab.bg
Instagram: yogalab.bg
YouTube: yogalab.plovdiv

 

Какво казват гостите ни за нас
 • Да сбъдваш призванието си изисква постоянство, воля, желание и голяма доза отдаденост. Ала всичко това е нищо ако нямаш споделеност с правилните хора по пътя си. Хора с които вибрирате на една честота – тази на сърцето. За нас е изключителна радост да сбъдваме събитията си в пространството на YogaLab! Сътрудничеството с Мария преминава винаги в лекота и спокойствие, че за всичко ще е помислено. Така и ние и гостите на събитието ни се чувстваме на сигурно и уютно. Мария, благодарим ти от сърце! Сбъдването с теб ни дарява с още по-голям смисъл да вървим напред!
  Гергана Ставрева
  Писател, йога ентусиаст и търсач по пътя на мистичното
 • Петър Йорданов - Бъни
  Благодарен съм за възможността да творя в пространството на YogaLab. Определено се усеща как всеки един детайл е направен с любов, професионализъм и отдаденост. Силно се зареждам като творим там и бих се радвал във всеки един град да има поне по едно такова вдъхновяващо пространство.
  Петър Йорданов - Бъни
  Музикант и творец
 • За мен Yogalab е един истински оазис на спокойствие и пристан за душата. Организирала съм няколко събития там и съм в абсолютен възторг от целия професионализъм и отзивчивост, които винаги съм срещала. Базата е много хубава и уютна, екипът е изключителен и винаги всички събития са протичали в лекота с перфектна организация. Yogalab е място, където се чувствам у дома и се връщам отново и отново и горещо го препоръчвам и ако сте от Пловдив и си търсите едно място за себеразвитие и грижа са себе си, и ако сте лектор или преподавател и искате да намерите красива зала за практика с много отговорен и помагащ екип.
  Према Дая
  Йога преподавател, психолог, водещ и обучител на женски кръгове
 • В YogaLab Съм У Дома. YogaLab е Тишина, Свързаност и Вдъхновение! В Светлата Лаборатория на студиото Съм “забърквала” едни от най-чистите коктейли-звуци с моите Гонгове и инструменти! Блаженство и Дар си е съвместната работа с целия екип и практикуващите там! Все така напред, мили момичета! Вие Сте! С Обич и Благодарност!
  Снежана Димова
  Гонг мастер и основател на Амбика Йога център, Сливен
 • Yogalab и по-специално Мария е пример за професионализъм, безупречна организация, креативност и стил, като всеки един детайл по събитията ни заедно е пипнат от сърце. Много съм впечатлена от работата ѝ и екипа на Yogalab, като се има предвид, че гостуваме вече многократно от чужбина и взаимната работа е ползотворна и изпълнена с разбирателство и успехи. 🙏 Благодаря от сърце и до нови срещи!
  Силви Кирилова
  създател на My happy living

Нашите събития