Energy Morning Flow


Това е виняса ориентиран клас, който да ни събуди и подготви за предизвикателствата на деня.

Ползите, който получаваме физиологично от нашата практика са ни добре известни, но в този клас ви предлагаме да проследим по-фините усещания и разбирания за движения на енергията в нашето тяло. Съзнателни дихателни упражнения, динамични последователности на виняса потока, стимулиращи сърцевината и събуждащи гръбнака серии, прана движения, кратка, но ефективна завършваща релаксация.

Част от подходите въплътени в този клас, от който се възползваме за да събудим даровете на жизненост, красота, плавност, сила и креативност. Както реката тече спокойно в нейното русло и дава живот на всичко чрез благодатта си така и в тялото си имаме по-фини пътища наречени нади от индийските йоги или меридиани от даоистите. Ако тези канали са блокирани, енергията престава да тече в правилната и оздравяваща посока. Тази практика, буквално "включва копчето, което стимулира енергията ни да тече и да активизира тялото.

Участниците винаги са насърчавани да вземат почивка при нужда или получават инструкции за варианти на позите за техния комфорт и ниво на практикуване.

 

Класът не е подходящ за напълно начинаещи в йога.

Можете да посетите този клас

с Мария
всеки понеделник
9:00 - 10:00ч.
ниво: средно ❂❂
цена: 12 лв.

Можете да посетите този клас

с Мария
всяка сряда
9:00 - 10:00ч.
ниво: високо ❂❂❂
цена: 12 лв.