Това е Мария!Мария Папаянопол

Тя споделя, че за нея йога е много повече от просто огъване, усукване и издължаване на тялото. Да, започва с тялото, но йога позите не са цели и не трябва да ги превръщаме в такива. Те са инструменти, използвани за култивиране на по-фино състояние на ума. Вярва, че в йога най-важното е да си вечен ученик. Йога е нейният начин да възпитава себе си в различно отношение към света.


Вече повече от 10 години тя всеотдайно следва своя път начертан и белязан с йога. Мария се стреми във всяка форма на споделяне, редовни класове, тематични събития или ритрийтите да интегрира различен подход и да ги превръща в своеобразна терапия за тялото и душата. Безкраен търсач на вдъхновения от музиката, танците, движението в свободна форма, които тя претворява в тематични йога сесии.


Мария преминава през многобройни майсторски класове и тренинги с цел придобиване на задълбочено познание в различни стилове и школи.


Завършила е:

  • Следдипломна квалификация за инструктор по йога към Национална Спортна Академия
  • 200 часа teachers training, сертифициран към Yoga Alliance USA
  • Workshop Ащанга виняса йога воден от Kino MacGregor
  • Специализиран курс за преподаватели по йога за деца – Rainbow Kids Yoga, сертифициран към Yoga Alliance International
  • Evolution of Vinyasa & Prana Mandala Vinyasa с Shiva Rea
  • Сертифицирано ниво Gold Teacher в стил Inside Flow към Inside Flow Academy


По образование е икономист с дългогодишен опит в сферата на счетоводството и финансовия одит. Майка на дъщеря и щастливо обвързана жена.


Мария с радост ще споделя своята опитност в класовете си.