Energy Mobility Flow


Мобилизиращ • Вдъхновяващ • Динамичен

В наши дни голяма част от времето прекарваме във фиксирани, неподвижни позиции.  В офиса, фокусирани върху екраните  – часовете минават. Това може да причини редица физически натоварвания, водещи до стягане и скованост на мускулите. Когато сгъвате напред, краката ви се чувстват къси отзад,  когато влезете в  усукване, гърбът и вратът ви възпрепятстват движението.

Този клас има за цел да ви накара да се почувствате по-мобилни и гъвкави. Помага ви да работите срещу стягането и сковаността на тялото. Инвестирането на време ще си заслужава!

Мобилността е мястото, където гъвкавостта среща силата. Като имаме подвижността на ставата и силата на мускулите,  които контролират тази става, ние сме в безопасност, практикувайки различни активности и различни дейности.  Мобилността е умение, което включва активност и сила, а гъвкавостта е пасивен елемент от движението. Гъвкавостта от своя страна отговаря за разтегливостта и дължината на мускулите и сухожилията.

Мобилността не е само физическо усещане а усещането на свободата във всяко движение. Свободата когато ходиш, свободата когато готвиш, когато спиш даже…

В този клас през виняса поток, с много повтарящи се серии и с помощта на йога аксесоари (блокчета, колани) ще работим тялото ви да се почувства по-силно и по-подкрепено от мускулите ви.  Движенията ви ще станат по-плавни, но и по енергични.  Този клас е идеален за сутрешна рутина и може да се комбинира с други любими ваши активности.

Практиките в тази поредица помагат за коригиране на стойката ви и по този начин за повдигане на настроението ви.

 

Ниво на трудност: ниско ❂

Класът не е подходящ за напълно начинаещи в йога.

Можете да посетите този клас

с Мария
всеки петък
9:00 - 10:00ч.
цена: 12 лв.