Това е Катя!



Катя Кривошиева


Ето какво споделя тя:

„Първата ми среща с йога се случи в Чикаго, САЩ през 2001 г. И никога повече не се разделихме! Оттогава, където и да ходя, където и да живея, с каквото и да се занимавам, йога присъства неизменно в ежедневието ми. Превърна се в моя начин на живот - не само във физически, но и в духовен план. Помага ми да намеря стабилност в непрестанно променящата се среда и да търся баланса във всичко.„


В различни периоди Катя живее извън България и има възможност да се среща с различни учители, да посещава разнообразни класове в различни страни, градове и йога студия. В Пловдив тя намира своето място и вдъхновение в ЙогаЛаб. Прави крачката към сериозно посвещение и изучаване на йога, записвайки се в Курса за йога преподаватели към БЙФ и НСА. Към днешна дата Катя е вече дипломиран преподавател и ние се радваме да я приветстваме в нашия екип.


По образование е филолог. Завършила е английска филология в СУ „Климент Охридси“. Майка е на три деца и по много естествен начин съчетава майчинството и професията си, като основава Природна детска къща “Вилекула”, гр. Пловдив.


Завършила е:

  • Курс за йога преподаватели към БЙФ и НСА.
  • Онлайн курс специализиран за обучение сред природата The Muddy Puddle Teacher Approach, UK