Това е Зузи!Здравка Фиданова

Тя е отдадена на спорта дама, и споделя своята страст като групов треньор по body fit, steel jump и nirvana fitness вече повече от 6 години. Тя е мотиватор и вдъхновител за съзнателната промяна. Влиза в залата за тренировки като отчаян зов за помощ с диагноза, от която страдат все повече жени в съвременния свят. Дисфункция на щитовидната жлеза е здравословен проблем, който Зузи успява да овладее през спорта и здравословните нови навици, които тя въвежда в ежедневието си. Минава през тежки трансформации, но това я вдъхновява да търси, да чете, да учи. А днес да споделя и с други жени своята безценна опитност.


В кожата на новото си АЗ, Зузи споделя философията, че: най-важен е балансът и това да се приемаш и обичаш такъв,какъвто си.


Живота ни променя непрекъснато и това е толкова хубаво,остава само да му се наслаждаваме с усмивка.


Тя е огън и нежност в едно. Душата на компанията, а усмивката и може да те излекува и от най-тежките мисли. Неуморен организатор на спортно-развлекателни уикенд програми. С множество участия в спортни мероприятия и фестивали в страната.


Преминати сертифицирани обучения:

  • Инструктор по пилатес
  • Лицензиран инструктор към Steel Programs по Steel Tonic и Steel jumps
  • Nirvana fitness


По образование - икономист. Магистър по Управление на човешки ресурси. Майка на една пораснала красавица, която е най-големият и фен.


Зузи с радост ще споделя своята опитност в класовете си.