Това е Елица!


Елица Йоргова

Основател на пространството Йога Арт Студио Shanti в Пловдив.

През 2009 Eлица се дипломира с отличие от Кайвалядхама Йога Институт Индия със специалност Йога Образование и Културен Синтезис. Това е най-старото йога училище в света с мисия да доведе йога до всеки човек, независимо от възраст, пол, семейно положение, работа, показвайки че йога хармонизира съвременният живот.


Още през далечната 1999г посещава беседи на Учителя Перица Георгиев – Пепси, благодарение на когото се запознава с философията и практикува различни духовни практики, вдъхновени от Шри Чинмой, Сай Баба, Петър Дънов, Буда, Ошо, Руми и други.


През 2002г. за първи път стъпва на постелката в класовете на йога учителя Дамян Василев.


В периода 2005-2008г. работи като стюардеса, което и дава възможност да посети много храмове по целият свят, да се запознае с различни религиозни култури, традиции и мироглед.


Преминати други обучения в страната и чужбина:

  • Обучения за повишаване на квалификацията към БФЙ с преподаватели от Кайвалядхама Йога Институт – д-р Бхалекар, и д-р проф. Шарма
  • Сертифициран инструктор по йога на смеха


Тук ще я представим такава каквато е за нас. Ерудиран и вдъхновяващ учител. Обучаващ преподавател в курса за йога преподаватели в НСА и БЙФ за периода 2014-2015г. Автор на публикации в реномирани йога издания, лекции и дискусионни теми, желан гост в многобройни Тук ще я представим такава каквато е за нас. Ерудиран и вдъхновяващ учител. Обучаващ преподавател в курса за йога преподаватели в НСА и БЙФ за периода 2014-2015г. Автор на публикации в реномирани йога издания, лекции и дискусионни теми, желан гост в многобройни фестивали. Активен участник в йога общността както в Пловдив така и на национално ниво. За кратко е член на управителния съвет на федерацията.


От дълги години организатор на тематични йога ваканции в страната и извън нея: Гърция, Индия, Бали.


По образование Елица е бакалавър Финанси и банково дело. Трудно можем да си я представим зад бюро, защото интересите и са извън ограниченията на офис средата: парашутизъм и пещерно дело, ревностен природолюбител, музика, пеене, танци, пътувания.


Искрено вярваща в Доброто и Любовта. Майка на прекрасната Радост, обичана и обичаща жена.