Това е Димана!Димана Бикова

Ето какво споделя тя:

„Йога за мен е състояние на баланс между психичната и физическата ни форма, концентрация, търпение и дисциплина. Това състояние се проявява по различен начин за всеки един човек, но общото между индивидуалните форми на баланс е в техниките за постигането му, на които ни учи йога.“


Първите уроци по йога Димана взима още в детството си, като участва в домашните йога практики на баща си. След две последователни бременности и контузия в гърба, физиотерапия и медикаментозно лечение, тя е напълно убедена, че трябва да започне своята редовна и сериозна практика с учител. Попада в класовете на Елица Йоргова и тя е тази, която запалва пламъчето в нея. Тя е един от най-отдадените и редовни ученици на ЙогаЛаб още от самото отваряне на залата. А ние вярваме в приемствеността.


Завършила е:

  • Курс с Michaёl Bijker - Meditation, Mindfulness and Mind training course към Yoga Alliance.
  • По настоящем - започва своята обучителна програма към НСА и Българска федерация по йога за препопадаватели.


Димана е майка на две деца, а  по професия е архитект. Истинска творческа натура. Занимава се с реставрация на мебели и тапицерство. Музиката, Йога, свиренето на бас-китара и пеенето са огромен извор на вдъхновение и движеща сила, което тя принася в другата си работа.

Обича близостта на природата, къмпингуването, плуването и колоездене.

Димана ще ви очаква с вълнение в класа -  Първи стъпки в Йога!